Această clauză de declinare a responsabilității („Declinare de responsabilitate”, „Contract”) este un acord între Operatorul WEBSITE-ULUI https://dimex2000.ro („Operatorul Website”, „Noi”, sau „nostru”) și dumneavoastră („Utilizator”, „Dvs.” Această Declarație stabilește regulile generale, termenii și condițiile de utilizare a site-ului și a oricăror produse sau servicii ale acestuia (denumite colectiv „Site-ul” sau „Servicii”).

Reprezentare
Orice opinii sau comentarii reprezentate pe acest site sunt personale și aparțin exclusiv operatorului site-ului web și nu reprezintă persoanele sau instituțiile, organizațiile cu care proprietarul poate sau nu poate fi asociat cu o capacitate profesională sau personală, cu excepția cazurilor în care acest lucru este explicit. Acceptam doar opinii si comentarii care nu intenționează să afecteze orice religie, grup etnic, club, organizație, companie sau individ.

Conținut și postări
Puteți imprima o copie a oricărei părți a acestui site web pentru uz personal sau necomercial.

Puteți trimite comentarii pentru conținutul disponibil pe site. Prin încărcarea sau punerea la dispoziția operatorilor de internet a oricăror informații, îi acordați operatorului site-ului dreptul nelimitat și perpetuu de a distribui, afișa, publica, reproduce, reutiliza și copia informațiile conținute în acesta. Nu puteți posta conținut defăimător, fraudulos, obscen, amenințător, invaziv față de drepturile de confidențialitate ale altei persoane sau altfel ilegal. Nu puteți posta conținut care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei alte persoane sau entități. Nu puteți posta conținut care include nici un virus al computerului sau alt cod conceput să perturbe, să deterioreze sau să limiteze funcționarea oricărui software sau hardware de calculator. Prin trimiterea sau postarea de conținut pe site-ul Web, îi acordați dreptul operatorului să editeze și, dacă este necesar, să elimine orice conținut în orice moment și din orice motiv.

Despăgubiri și garanții
Operatorul site-ului garantează acuratețea, fiabilitatea și caracterul complet al informațiilor și conținutului, distribuite prin sau legate, descărcate sau accesate de pe acest site. În plus, informațiile conținute pe site și orice pagini legate de acesta pot fi modificate în orice moment și fără avertisment.

Ne rezervam dreptul de a modifica acest Disclaimer in orice moment, in vigoare la postarea unei versiuni actualizate a acestui Disclaimer pe site. Când vom face, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. Utilizarea continuă a site-ului Web după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dvs. pentru astfel de modificări.

Acceptarea acestei clauze de declinare a responsabilitatii
Recunoașteți că ați citit această Declarație de responsabilitate și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea site-ului dvs. sunteți de acord să respectați această Declarație de responsabilitate. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei Disclaimer, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați site-ul.

Acest document a fost actualizat ultima dată pe 3 octombrie 2018