Experienta si specializarea Dimex 2000

Infiintata in anul 2000 S.C. DIMEX 2000 COMPANY ofera o gama variata de servicii si produse in constructia si intretinerea de drumuri si poduri,constructii civile si instalatii, producerea betoanelor industriale si rutiere, producerea mixturilor asfaltice, inchirierea utilajelor de constructii si comercializarea materialelor de constructii.

Dimex 2000Parcul societatii Dimex 2000 dispune de o gama variata de utilaje si echipamenteperformante pentru o executie de calitate a lucrarilor de constructii, iar produsele distribuite si serviciile prestate corespund normelor, standardelor si prescriptiilor tehnice internationale si romanesti.

Cu o evolutie ascendenta si clienti atat in zona privata cat si de stat, obiectivele stabilite de catre conducerea societatii se bazeaza pe experienta in domeniu, seriozitate, promptitudine si nu in ultimul rand calitate ridicata la cele mai avantajoase preturi.

Dimex 2000

In activitatea tehnica Dimex 2000 Company dispune de o echipa calificata, consolidata in timp, avind o vasta experienta in domeniu, concretizata in cantitatea semnificativa delucrari realizate.

Ca o recunoastere a rezultatelor pozitive obtinute in activitatea sa organizatorica ()si de productie societatea Dimex 2000 detine Certificarea Sistemului de Management al Calitatii de la organismele de certificare SRAC si IQNet.

Produsele noastre

Serviciile noastre

Constructii civile

Această clasificare se face în funcție de obiectivele urmărite: proiectare, prescripții tehnice, evidență economică sau statistică, planificarea și organizarea...

Certificari

Experienta si calitatea serviciilor Dimex este certificata

Dimex2000 este listata printre companiile care garanteaza calitatea serviciilor si produselor pe care le ofera.

In acest sens de-a lungul existentei companiei s-au implementat in adavaratul sens al cuvantului o serie de sisteme de management al calitatii, de management al mediului, de management al sanatatii si securitatii organizationale, de management al resonsabilitatii sociale, si de management al Securitdtii lnformatiei in conformitate cu cerintele ISO pentru lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor, constructia de poduri si tuneluri, lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti.

ISO9001
ISO14001
SA8000
OHSAS18001
ISO21001