Dimex 2000 Company

Intelegem importanta inovației si profesionalismului

Infiintata in anul 2000 S.C. DIMEX 2000 COMPANY ofera o gama variata de servicii si produse in constructia si intretinerea de drumuri si poduri,constructii civile si instalatiiproducerea betoanelor industriale si rutiereproducerea mixturilor asfalticeinchirierea utilajelor de constructii si comercializarea materialelor de constructii.

Parcul societatii Dimex 2000 dispune de o gama variata de utilaje si echipamenteperformante pentru o executie de calitate a lucrarilor de constructii, iar produsele distribuite si serviciile prestate corespund normelor, standardelor si prescriptiilor tehnice internationale si romanesti.

Cu o evolutie ascendenta si clienti atat in zona privata cat si de stat, obiectivele stabilite de catre conducerea societatii se bazeaza pe experienta in domeniu, seriozitate, promptitudine si nu in ultimul rand calitate ridicata la cele mai avantajoase preturi.

image

Pentru mărirea preciziei efectuării lucrărilor, Dimex 2000 Company a achizițonat primul sistem Trimble Earthworks 3D în România.

Tehnologie, Disciplina si Precizie

In activitatea tehnica Dimex 2000 Company dispune de o echipa calificata, consolidata in timp, avind o vasta experienta in domeniu, concretizata in cantitatea semnificativa de lucrari realizate.

Drumuri si Poduri

80%

Constructii industriale

70%

Inchiriere utilaje

90%